PORTRETTEN

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Kwalitatieve professionele zakelijke portretten trekken de aandacht van uw klanten en kunnen gebruikt worden om een persoonlijke meerwaarde te geven aan alles van jaarstukken tot aan profielfoto's op social media. Een goed zakelijk portret geeft vertrouwen aan uw (potentiële) klant.
Ook binnen uw bedrijf is het een goede zaak dat iedereen naar buiten treedt met een goed zakelijk portret en daar niet een vakantiefoto voor gebruikt...

Voorbeelden van gebruik van zakelijke portretten:
Marketing, Advertenties en Publiciteit, Corporate websites, Intranet, Visitekaartjes, Offertes, Social Media, Email ondertekening etc. etc.

Heeft u meerdere werknemers? Dan kom ik bij uw bedrijf om iedereen efficient en, zonder de werkzaamheden van u en uw medewerkers te onderbreken, te fotograferen.

Een specifiek portret is de profielfoto. Meestal een close-up en vierkant formaat. Ook die maak ik van u en uw medewerkers. Klik hier voor meer informatie

PROFIELFOTO'S

Internet wordt steeds belangrijker bij de werving van klanten en het zoeken naar werk. Een LinkedIn- of Facebookprofiel is uw vistekaartje.
Wilt u een nieuwe of goeie profielfoto? Geef u dan op voor één van de profielfotodagen. Of wilt u liever een eigen sessie met meer mogelijkheden voor op uw hele website?

klik dan hier voor meer info...